Spelletjes voor op vakantie.

Wat zijn nou handige compacte spelletjes om mee te nemen tijdens de vakantie. Het eerste leuke spelletje om mee te nemen in de auto is Autobingo.

Autobingo

Vaak duurt een reis voor kleine kinderen erg lang. Dan is autobingo een leuke tip om de tijd te doorbreken. De kinderen gaan op zoek naar de vele afbeeldingen op het notitieblaadje. Kan jij ze allemaal vinden? Wie roept als eerste bingo? Klik hier om Autobingo te kopen

Andere leuke compacte spelletjes om mee te nemen op vakantie zijn:

Regenwormen

Zoek je een lekker gemakkelijk spelletje dan is Regenwormen zeker iets voor jou. Je speelt het met maximaal zeven personen tegelijk. De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. De kippen kunnen van elkaars bordje regenwormen stelen. Blijf jij een hongerige kip of heb jij snel jouw buikje vol en gewonnen? Een fijn reisspel voor tussendoor. Je speelt het in ongeveer 20 minuten.

Klik hier om Regenwormen te kopen.

Qwixx

Qwixx is een compact dobbelspelletje. Je moet proberen om zoveel mogelijk gekleurde vakjes weg te strepen op jouw bijgeleverde spelformulier. Het leuke is dat als je niet aan de beurt bent je toch iets mag doen. Dit spelletje neem je zo mee in de tas en speel je snel bijvoorbeeld op het terras of in een restaurant met de kinderen.

Klik hier om Qwixx te kopen.

UNO of Skip-BO

Van de makers van UNO is er nu ook Skip-Bo. Het is een eenvoudig en leuk kaartspel. Het is een kaartspel wat te spelen is vanaf twee personen. De spelers moeten zo snel mogelijk de kaarten die ze voor zich hebben liggen weten weg te spelen. Een ander leuk spel wat erop lijkt en ook makkelijk is mee te nemen op vakantie is UNO. Het lijkt op het kaart spel pesten alleen dan met cijfers van 0-9 en zijn er speciale (pest)kaarten. Leuk spel om te spelen met andere nationaliteiten op vakantie want het is makkelijk te begrijpen.

Klik hier om UNO op Skip-Bo te kopen.

Benieuwd naar nog meer leuke goedkope spellen of goedkope reisspellen klik hier!