Lieve Sinterklaas,

Nog een paar maanden en dan arriveert u weer in ons land. Wij en alle kinderen verheugen zich op uw komst.

Alle kinderen denken weer hard na wat ze aan Sinterklaas kunnen vragen. Het zal voor U een drukke tijd worden. Ook de inpakpieten zullen het druk hebben met alle Sinterklaas cadeautjes.

Graag willen wij U daarom ook dit jaar weer een beetje ontzorgen. Naast ons ruime assortiment wat U op onze site kunt zien, kunt U bij ons ook terecht voor originele schoencadeautjes vanaf €1,- Wij kunnen grote aantallen van het zelfde artikel bestellen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een vrijblijvend voorstel doen met voorbeeldcadeautjes. De cadeautjes worden allemaal voor U ingepakt (GRATIS) zodat inpakpiet zijn handen vrij heeft voor de andere cadeaus.

U komt natuurlijk ook langs bij bedrijven, scholen en sportverenigingen. Ook daarmee kunnen wij U helpen. Heeft U een specifiek bedrag in uw hoofd voor een cadeau? Wij maken een passend voorstel voor U. Als U alle namen en de verlanglijstjes aan ons doorgeeft dan kunnen we de Sinterklaas cadeaus allemaal voor U inpakken en desgewenst ook nog eens van naam voorzien.

Sinterklaas, bel of mail ons gerust met uw wensen!

Team Speelgoedzaak.nl